Directori din Complexul Energetic Oltenia pe urmele „prostituatelor pentru VIP”!

0
390

Obiectivele CEO plimbate prin Alba Iulia!

„Scopul deplasării unor salariați ai CE Oltenia la Alba Iulia, în perioada 17-19.10.2019, a fost de a participa la desfășurarea unei sesiuni de training asupra obiectivelor CE Oltenia pentru anul 2020 și dezvoltarea strategiilor de lucru necesare atingerii obiectivelor stabilite, participanții fiind salariați ai CE Oltenia cu responsabilități în stabilirea obiectivelor companiei”.

Acesta este răspunsul la o solicitare de informații de interes public, transmis de către Serviciul Comunicare și Relații Publice din Complexul Energetic Oltenia.

Bineînțeles un răspuns din care e ușor de tras concluzia că, în mod cert, Directoratul CEO are ceva important de ascuns și că „obiectivele” deplasării dincolo de munți al „trupei de elită” formată din băieți și fete unul și una nu sunt destinate publicității!

Dacă tot au bătut drumul de la Tg-Jiu la Albă-Iulia din motive de strategie, acolo au ocupat camerele hotelului Elisabeta în mod strategic, încât „cuplurile” să le confunde cu ușurință!

Team drinking în loc de team building!

Când am formulat solicitarea de informații de interes public, i-am acordat președintelui Directoratului CEO prezumția de bună credință, așteptând, ca și alți colegi din presă, să văd că minciuna și opacitatea au plecat din CEO odată cu Boza!

Dar feciorelnicul Daniel Burlan rafinează comportamentul de prost gust al lui Boza în raport cu presa și opinia publică.

În solicitarea conform Legii 544, privind accesul la informații de interes public, am cerut date cu privire cheltuirea banilor societății și pierderea vremii de către directorii CEO în aventuri, în timp ce compania „evolua” către al doilea an cu pierderi catastrofale!

1. Care a fost numărul de salariați/membrii ai Directoratului CEO cazați la hotel Vila Elisabeta din Albă Iulia în perioada 17-19.10.2019?

2. Care a fost scopul deplasării colective în locul și perioada menționate mai sus?

3. Care au fost costurile cu cazarea salariaților/membrilor Directoratului CEO la hotel Vila Elisabeta din Albă Iulia în perioada 17-19.10.2019?

Dar cum să răspundă Burlan și Bălășoiu la asemenea întrebări, când împreună cu Sorinel Gheorghe Boza se relaxau alături de „amazoancele” CEO. Răspunsul lor total neserios a motivat investigații concentrice, iar surprizele au venit una după altă!

Vila Elisabeta a fost aleasă cu totul (ne)întâmplător!

Boza, Burlan și Bălășoiu au băgat Complexul Energetic Oltenia în groapă sub ministeriat ALDE, cu implicarea secretarului de stat Doru Vișan de la PSD.

Vila Elisabeta aparține presedintului ALDE Alba Iulia, Ioan Lazăr. Poate fi o simplă coincidență, dar faptul că Burlan a vrut să pună „batista pe țambal” lasă loc multor întrebări!

Intrebari care ar trebui puse și de instituții ale statului nu numai de o investigație de presă!

Dacă ești director CEO și nu petreci la Alba Iulia, nu ești VIP!

Patronul locului unde s-au delectat directorii CEO, Ioan Lazăr, a intrat și a ieșit din investigația procurorilor locali, într-un mod destul de controversat! În presa locală și centrală au apărut fotografii cu acesta sub titlul „Scandal sexual”.

Unul dintre salariații lui Ioan Lazăr, care lucra la Vila Elisabeta a fost condamnat la 5 ani închisoare pentru proxenetism în megadosarul „prostituate pentru VIP”, în care a fost condamnat și un ofițer al SIE și SRI.

Dacă Boza, Burlan și Bălășoiu au considerat că doar la Alba Iulia au găsit mediul „stimulator” pentru a discuta despre obiectivele CEO, nu înțelegem de ce ascund acest exemplu de bună practică!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.