La Complexul Energetic Oltenia guvernanța corporativă este paravanul fărădelegii!

0
689

Sinecură pentru o doamna cu…susținere!

Dacă îl ai pe Constantin Bălășoiu(șeful banilor și nu numai de la Complexul Energetic Oltenia) deasupra și veghează asupra ta, ți-a pus cel de sus mâna în cap și banii vin, că doar nu vin din buzunarul protectorului, ci din muncă minerilor și energeticienilor!

Delia Slavulete, alintată de presă cu apelativul „doamna de milioane” pentru ușurința cu care absoarbe banii CEO, este șef Departament guvernanță corporativă.

Compania a funcționat ani de zile fără a avea acest departament în organigramă(o dovadă evidentă că nu era necesar), dar după apariția lui Constantin Bălășoiu în Directoratul CEO, protejata sa nu mai încăpea în altă poziție decât cea de Șef Departament.

Ofensă adusă chiar și directorilor din CEO!

Manevrele de moșier ale lui Bălășoiu nu numai că sunt păguboase pentru companie, aruncând banii pe o sinecură artificial creată, dar în același timp umilesc chiar directori ai companiei, care sunt depășiți la câștiguri de către „doamna de milioane”.

De la revoltă interioară la lipsa de angajament parcursul e aproape instantaneu, atâta timp cât directorii CEO dau zilnic nas în nas cu „motivul” nemulțumirii.

Managerul companiei, Dan Burlan, este depășit de interesele „bisericuțelor” create în companie și stresat de pretențiile absurde ale lui Dan Vilceanu cu privire la instalarea în posturi de directori a unor…experți în lipirea afișelor.

La bursa pariurilor în CEO se fac pronosticuri asupra momentului când vor primi noile sinecuri Chircu, Dragomirescu, Iacob și Dragu. Întrucât avizul pentru numirea acestora trece și prin „pixul” lui Iulian Popescu, candidatul PNL la Consiliul Județean Gorj, se fac pronosticuri și asupra rezultatului la testul de seriozitate raportat la acest aviz.

Guvernanța corporativă la CEO este sublimă, dar lipsește cu desăvârșire!

În avântul „corporatist” de a sprijini PNL în alegeri, Directoratul CEO a desfăcut și făcut organigrama, desenând căsuțe pentru ciracii lui Dan Vilceanu.

Au trecut mai bine de 40 de zile de când structura activității de minerit a fost adusă la nivelul anului 2013(deh! lipsa de inspirație), au trecut cca 30 de zile de când organigramă a fost modificată pentru a plantă „specialiștii” lui Vilceanu, dar pomposul și inutilul Departament de guvernanță corporativă nu a reușit să actualizeze organigrama pe site-ul companiei!!!

Oare știe cineva din CEO ce înseamnă guvernanță corporativă?

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.