Acasă Management Dumitru Iacob pleacă! Sinecura rămâne!

Dumitru Iacob pleacă! Sinecura rămâne!

0
Dumitru Iacob pleacă! Sinecura rămâne!

Pică încă un gășcar!

După împingerea lui Boza la conducerea Complexului Energetic Oltenia, impostura s-a generalizat, managementul s-a transformat în paradă, iar conducerea s-a constituit într-o gașcă de incompetenți, promoatoare a unui regres considerabil  al tuturor indicatorilor tehnico economici sintetizati în rezultate financiare dezastruoase.

Am scris despre inutilitatea Direcției Suport din organigramă Complexului Energetic Oltenia. Într-un târziu echipa lui Burlan s-a hotărât să trimită la plimbare pe cel mai profitor director dintre ciracii lui Boza.

Dacă cineva l-ar pune acum, după mai bine de trei ani de la ocuparea poziției de director Direcție Suport să prezinte o notă de progres în activitatea lui, ar constată că Dumitru Iacob nu are ce prezenta!

Plecarea lui Iacob din fruntea Direcției fantomă e un câștig în sine pentru companie, eliminându-se un personaj despre care subalternii spun că genera babilonie în echipa. Pe de altă parte se elimina aberația organizatorică privind dispersarea funcțiunii comerciale a companiei la un nivel inferior.

Direcția fantomă face pui!

Pe lângă lentoarea în acțiune, care arată că echipa lui Burlan nu are cadența în acord cu situația companiei, avem informații că actualul Directorat vrea să îl întreacă pe cel al lui Boza în servilism!

Din fantomatică Direcție Suport, activitatea comercială trece, cum e firesc, în coordonarea nemijlocită a Directoratului, Departamentul fantomă, denumit hilar „Tehnic sinteze costuri”, se diluează prin alte strucuri, dar, surpriză, Direcția nu se desființează, rămânând o sinecură pentru…PNL.

Mai mult, pentru a mă contrazice în afirmația că „mai rău decât cu Boza nu se poate!”, Burlan se pregătește de violarea organigramei, prin înființarea unor noi sinecuri, tot pentru satisfacerea nevoilor…liberale!!!

PNL Gorj face din CEO un talcioc dezgustător!

Se pregătesc trei sinecuri în organigramă Complexului Energetic Oltenia pentru PNListi care nu mai primesc satisfacție în zona politică.

Doi dintre consilierii județeni ai PNL nu se mai regăsesc pe lista de candidați a partidului, dar li s-a promis că vor avea sinecuri mai bune decât somnul de frumusete de la CJ Gorj.

Astfel Chircu Sorin Constantin și Dragu Ion au lăsat Consiliul Județean pentru posturi sinecură la Complexul Energetic Oltenia, dintre care unul este cel de pe care va fi evacuat Dumitru Iacob.

PNListi amatori de sinecuri la CEO mai sunt Emanoil Dragomirescu(pe care Dan Vâlceanu s-ar putea să-l convingă că partidul i-a oferit totuși poziția de președinte al CA Minprest Rovinari) și un oarecare Grecu.

Trocurile lucrate în laboratul de „competențe” al PNL, cu un substrat evident murdar, sunt găselnițe menite doar să mai secatuiasca visteria Complexului Energetic Oltenia, la fel sau mai aprig decât o făcuse gașca lui Boza susținută de Weber!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.