Acasă Dezvăluiri Complexul Energetic Oltenia-pierderi de peste 300 milioane lei in primul semestru din 2020!

Complexul Energetic Oltenia-pierderi de peste 300 milioane lei in primul semestru din 2020!

0
Complexul Energetic Oltenia-pierderi de peste 300 milioane lei in primul semestru din 2020!

S-a sfârșit minciuna?

Avem prima raportare a rezultatelor financiare ale Complexului Energetic Oltenia, după decuplarea de cel mai păgubos management din istoria acestei companii.

În cazul a trei dintre membrii ai Directoratului asociat managementului catastrofal mandatele au încetat de drept prin atragerea răspunderii!

Având în vedere situația constant deplorabilă a companiei, relevată inclusiv în bilanțul anului 2019, păstrarea în Directorat a celorlalți doi membrii reflectă „slăbiciuni” ale Consiliului de Supraveghere și Ministerului Economiei în ce privește conexarea rezultatelor economice cu (non)calitatea managementului.

Raportarea, în situațiile financiare la 30.06.2020, unei pierderi de peste 300 milioane lei, arată că actualul management ar fi renunțat la manipularea informației contabile.

Ținând seama că de resort se ocupă, în continuare, Constantin Bălășoiu și Luminița Popescu, complicii lui Boza la minciunile anterioare din raportările la șase luni, trebuie să luăm cu anumite rezerve ceea ce vine dinspre CEO!

Peste 300 milioane pierdere!

În 2018 și 2019, la șase luni s-a raportat profit, în condițiile în care costurile cu certificatele de CO 2 nu au fost provizionate!

La 30.06.2020 urmează a se raporta pierderi, datorate mai multor cauze.

În primul rând a fost modificat manualul de politici contabile în concordanță cu Legea contabilității.

Pe de altă parte veniturile companie au scăzut drastic, fie din necontractarea energiei estimată pe semestrul întâi, fie datorită contracției economice provocate de criză COVID.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.