Acasă Fără categorie Boza își pierde aplaudacii!

Boza își pierde aplaudacii!

0
Boza își pierde aplaudacii!
71274717

Un habarnist ofuscat!

„O „gașcă”, comandată de ministrul suspendat Virgil Popescu, încearcă să întoarcă Complexul Energetic Oltenia în urmă cu 10 ani, adică fix atunci când din Gorj plecau spre București sacii cu bani în portbagajul mașinilor, adică fix atunci când se ștergeau datorii istorice ale SNLO iar banii se regăseau în conturile „băieților deștepți”, fix atunci când cei ce doresc astăzi să conducă compania defilau cu cătușele pe mâini din dubițe, la parchete.”

Asta scria, acum trei săptămâni, cel care pigmentează presă gorjeană cu întrebări care încep așa: „nu știu, dar…?” „habar n-am, dar…?”

Țintă era nimeni altul decât Daniel Burlan, de puțină vreme numit să preia președenția Directoratului CEO. De ce se ofuscase „jurnalistul”? Pentru simplul motiv că fusese demis cel care a dus compania în prăpastie, dar habarnistul, crezându-se principial, se blocase în proiect, obișnuindu-se cu dictarea!

Lupul mielușel!

Apariția președintelui Directoratului CEO într-o emisiune dedicată curățării „scamelor” de pe spatele lui Boza a deschis bursă pariurilor!

Unii opinau că Burlan a intrat în gură lupului și va fi făcut praf de moderatorul fabricant de fake-uri și ode pentru Boza.

Supriză totală! Habarnistul i-a ridicat mingea la fileu lui Burlan aproape la fel ca fostului sau partener de băut cafele și traficare „pe sub mâna” a informațiilor publice din CEO!?

Prietenie de conjunctură!

Viteza, cu care lui Boza îi este întors spatele, arată ce caractere îndoielnice adunase în juru-i!

Aproape toți bozniacii grobieni au trecut în hibernare și se reorienteaza! „Prietenia” cu Boza a fost, în fapt, prietenia cu funcția vremelnic(repet, mai puțin decât Ciurel, spre enervarea unora) ocupată de acesta.

Mult prea repede a uitat și habarnistul de „prietenia” cu Boza și de „dușmănia” cu Burlan, încât lecitina i-ar fi, în mod cert, de mare ajutor.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.