Delia Slavulete pierde una din funcțiile de la Complexul Energetic Oltenia!

0
1189

Doamna de milioane!

Etichetată de presă că „doamna de milioane”, pentru banii primiți de la Complexul Energetic Oltenia din două tipuri de contracte, atât în calitate de salariat, cât și în cea de secretar al organismelor de conducere!

De parcă ar munci și noaptea, doamna respectivă primește însumat din cele două surse mai mult decât majoritatea directorilor din companie, care sunt nemulțumiți de asta!!!

Informații despre schimbarea acesteia din poziția de  secretar al Consiliului de Supraveghere au apărut încă din luna iulie 2019, când structura de conducere a devenit nefuncțională din cauza neinregistrarii la ORCT Gorj.

Cu toate că fostul CS nu a emis o Hotărâre de schimbare a secretarului CS după această proba de neprofesionalism, realizarea sarcinilor a fost făcută și de către un alt salariat, practic compania cheltuind pe două părți pentru aceeași muncă!

Diana Milea noul secretar al CS!

În ședința de marți noul CS a luat hotărârea firească să numească pe altcineva secretar al respectivei structuri!

Directoratul lui Boza nu poate lua aceeași măsură, pentru că Delia Slavulete este componentă a grupului Bălășoiu, grup care a venit în Complexul Energetic Oltenia cu rezultate slabe dar cu pretenții mari.

Locul Deliei Slavulete a fost luat de Diana Milea, fost jurnalist, cu licență în drept, care este consilier juridic în CEO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.