Confuzie totală la CEO: Iacob nu are habar cu ce se ocupă subalternii!

1
1248

Haos total în Complexul Energetic Oltenia

În haosul total de la Complexul Energetic Oltenia, informațiile importante sunt ascunse, speculațiile sunt la modă! În CEO 360 se scrie cu dovezi incontestabile, furnizate chiar de către împricinați, adică lucrăm cu materialul clientului!

Unii spun că societatea e condusă de facto de Bălășoiu, alții cred că Iacob se implică în tot ce mișcă. Cum cei doi se feresc că dracul de tamaie să apară public, impresia generală e că la conducere se află o masca!

Mai toată lumea a înțeles că lui Boza îi sunt exploatate lipsa competențelor specifice și narcisismul, pentru că măștile să opereze nestânjenite asupra resurselor.

Departament fantomă în Direcția fantomă!

Organigramă CEO nu mai constituie, de ceva vreme, structura adaptată obiectivelor companiei! De altfel nici nu se mai observă că ar avea obiective, cu atât mai puțîn să se remarce vreo acțiune a managementului de evaluare a gradului de îndeplinire a lor!

Denumită pretențios Direcția Suport, structura (ne)condusă de Iacob este chintesența amatorismului în organizare a tuturor care se găsesc ierarhic deasupra aceste malformații organizatorice.

Un conglomerat format din părți fără nici o legătură între ele, care se află în fluxul tehnologic de producere a energiei(transport pe calea ferată), servicii administrative, activități suport(IT) sau realizează funcțiunea comercială nu poate fi o Direcție a companiei, ci o construcție dedicată unui individ pe post de sinecură!

Cum Doru Iacob se simțea stingher printre cei care, deși aduși fără sens în Direcția fantomă, au însă un obiect al muncii, i s-a găsit partener de umplere a timpului în cooperativă bagatorilor de seama din CEO.

Așa s-a înființat Departamentul Tehnic, Sinteze, Costuri printr-o asociere de cuvinte care arată o structura…destructurată.

Crede cineva că Iacob poate să definească atribuțiile acestui Departament și să prezinte o „fotografie” a activității zilnice desfășurată aici?

Șeful Departamentului Tehnic, Sinteze, Costuri se instruiește la cursuri de Securitate!!!

Dacă tot nu se știu sarcinile de muncă ale Departamentului fantomă, șeful acestuia a alunecat către un domeniu care nu poate fi în nici un fel asociat cu termenii tehnic, sinteze, costuri.

Iacob l-a bonusat cu un curs de manager de securitate, curs la care, probabil, omul are nevoie de traducerea unor termeni specifici. Dar e o dovadă evidență, că Iacob încurcă atribuțiile subalternilor!

Mai mult Iacob aruncă banii companiei pe cursuri care nu pot realiza dezvoltarea profesională a personalului din subordine, putând doară să-i acomodeze pe aceștia cu confuzia din capul sau, pentru că echipa să lucreze în armonie perfectă!

Grav este că salariații care au în mod real atribuții pe linie de securitate au rămas „acasa” si fara instruirea „dirijata” in cu totul alta parte!

UPDATE: Încă înainte de a se profila hotărârea privind demiterea lui Boza, Iacob devenise „salcie” și se unduia, nici el nu știe încotro, dar clar mai departe de demis!

1 COMENTARIU

  1. Acel faimos departament il are ca sef pe Rogobete, un pupincurist si sifonar si ca sef de birou pe filozoful filozofilor Vasile Viorel.
    Ceilalti sunt pile peste pile.
    Cea mai faimoasa ocupatie a lor este sa numere virgulele si punctele din caietele de sarcini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.