Oamenii cuplului Manda-Vasilescu plasati strategic in energie!

0
2601

Lipsa transparenței, premisa corupției!

Societățile energetice din România sunt în cvasitotalitatea lor sub controlul statului! Unele dintre ele, cum este cazul Complexurilor Energetice din Hunedoara și Oltenia, au situații financiare precare!

Că să-și mențînă oamenii preferați în conducerile acestor companii politicienii PSD nu discuta cauzele prăbușirii companiilor de stat, deși sunt date elocvente despre managementul precar, lipsa de transparență și chiar falsuri în documentele societăților și ale managerilor.

Un director general „fabrică” propriul CV(Boza-Complexul Energetic Oltenia) înregistrând date nereale. Un altul(Carasol-Transelectrica) și-a falsificat diplomă de studii!

Dan Vasile, omul lui Manda de la CEO!

Că membru al Directoratului Complexului Energetic Oltenia, directorul Dan Vasile primește o indemnizație lunară de cca 35000 lei.

Despre promovarea acestuia în Directorat fostul manager al CEO, Laurențiu Ciurel, spunea că a ajuns să poarte o pălărie mult prea mare. Interesant că în siajul domnului director a avansat și soția să, care a ajuns șef serviciu la Craiova 2.

Cert este că Dan Vasile este, alături de ceilalți patru colegi ai săi din Directorat, artizanul celei mai mari pierderi din istoria companiei, 1,133 miliarde lei în 2018. Datele pe care le avem conduc la înregistrarea unei pierderi și mai mari în 2019!

Dacă societatea condusă de Dan Vasile e în picaj, averea directorului crește că în poveste! Surse din companie ne-au relatat declarația  de avere a acestuia n-ar putea acoperi sursă achiziției a două apartamente în București, pentru copii săi!

Acoperișul politic nu permite pătrunderea razelor transparenței!

Mihai Adrian Neaţu Breciuga de la vânzarea telefoanelor, la conducerea Transelectrica!

Un alt apropiat al cuplului Manda-Vasilescu, finul de cununie Neatu Breciuca Mihai a făcut un salt profesional nu chiar la nivelul lui Dan Vasile, dar semnificativ pentru a arăta cum poate ajută umbrela politică!

Traseul profesional al acestuia face o importantă cotitură în 2013(după ce în 2012 a ajuns consilier în Consiliul județean Dolj) și după o „fezandare” scurtă de numai un an, laboratorul politic îl face din vânzător de telefoane, specialist în energetică!

La cotitură a pierdut și bagajul experienței profesionale cu telefoanele, încât pe profilul de linkedin păstrează doar experiență în energie, oricum destul de subțire pentru a-i justifica poziția actuală!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.