Caracatița: Morega!

0
818

Morega-aplaudacul lui Boza!

Fie l-a lăudat, fie l-a aparat atunci când s-a dovedit că managementul sau este deplorabil, Morega a abandonat orice urmă de argument economic sau managerial atunci când s-a arătat susținător înfocat al lui Boza, managerul Complexului Energetic Oltenia.

Pentru Morega n-a contat că Boza n-a arătat nici minime cunoștiințe manageriale, că prezența acestuia în fruntea companie a declanșat un declin amenințător al companiei.

Și-a zis că  el ar fi guru în management și că susținerea sa ar putea însufleți și un carton în fruntea companiei, numai să fie un carton care zboară după cum suflă Morega!

Nu știm, în amănunt, ce i-a suflat Morega lui Boza, avem doar declarațiile profesorului, dar actorasul preferat a inlocuit managementul cu parada ieftina, sfârșind prin a distruge decorul in care a jucat teatru-Complexul Energetic Oltenia!

Morega vrea distrugerea Hidroelectrica, ca să salveze fundul lui Boza!

Fac acest apel, cu multă seriozitate și durere în suflet, la politrucii de la guvernare. Deja, Complexul Energetic Oltenia este la un pas de a intră în reorganizare judiciară, la un pas de a fi la nivelul CEH din Valea Jiului. Să lase miniciunile și să se ocupe mai cu seriozitate de problemele reale ale gorjenilor și nu de promisiuni neonorate și de demagogie. Realizarea mixului energetic este ultimul strigat înainte de prăbușire„-Morega, aprilie 2019.

Dacă-l durea sufletul de Gorj și gorjeni, Morega analiza(doar are Institut de Analiză…) cauzele pentru care CEO era la un pas de reorganizare judiciară și putea constata că face parte din caracatița care susținea un impostor la cârma companiei.

Pe ce criterii s-a constituit caracatița? Pe interese proprii în cadrul companiei! Morega are câteva simpatii printre salariațîi companiei obișnuiți cu postura de sinecuristi și, în mod cert pe profesor chiar l-ar durea sufletul că aceștia să-și piardă sinecurile!

Boza va intra în gura lui Morega!

Sunt convins că, dincolo de interesele sale, Morega înțelege ce catastrofe susține la CEO și întrevăd întoarcerea armelor ca la Stalingrad, în autentic stil tovărășesc!

Dar acum lui Morega îi va fi foarte greu să recunoască ce contribuție a avut la regresul companiei și a județului, el fiind obișnuit să-și treacă în palmares numai progrese.

Si mai greu îi va fi să recunoască sârba in caruță, întru distrugerea acestei companii,  pe care a făcut-o cu PSDiștii Weber, Carciumaru, Iriza și liderii de sindicat cu care, declarativ, se află în contradicție!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.