Sorin Boza-CV fals!

0
2286

Impostura distruge o companie de stat!

Boza Sorinel Gheorghe, președintele Directoratului Complexului Energetic Oltenia, atrage compania în tot felul de scandaluri! Cele mai multe sunt legate de controversatele sale declarații publice, însoțite uneori de nervozitate și vocabular inadecvat poziției de conducere pe care o ocupă!

S-a scris încă de acum doi ani că Sorinel Gheorghe Boza vrea să pară altceva decât este, că încearcă să se prezinte public cu o masca, sub care să ascundă lipsa unor competențe specifice proprii și totodată să țină în obscuritate activitatea lui la compania din al cărui board face parte!

Corpul de Control al Guvernului României a descoperit că „selecția” și numirea lui Boza pentru o poziție în Directoratul Complexului Energetic Oltenia s-a făcut cu încălcarea legii de către membrii Consiliului de Supraveghere.

Astfel s-a confirmat pe un canal oficial că Ordonanță 109 privind asigurarea unui management profesionist în companiile de stat este folosită pentru a acoperi impostura și incompetența!

Despre situația dramatică în care a ajuns compania în mandatul lui Boza este edificator rezultatul financiar din 2018: pierdere de 1,133 miliarde lei. Legătură dintre nelegalitatea recrutării lui Boza și rezultatul dezastruos este o chestiune de manual în domeniul resurselor umane!

Ai un asemenea CV? Ar trebui să-ți fie rușine!

Toți colegii din presă cu care am discutat despre CVul lui Boza au remarcat că acesta stârnește râsul prin combinația de cuvinte cu pretenții, înscrierea la capitolul „Competențe esențiale” a unei descrieri personale idilice și altele asemenea.

Una din competențele sale este „Model de urmat”!? Oare cum a dobândit Sorinel Boza această „competență”? Certificarea vine din multiplele minciuni cu care este surprins, sau din faptul că CVul sau de pe site-ul companiei este un amestec de platitudini și falsuri?

Neconcordanțele între CVul(oficial pe site-ul Complexului Energetic Oltenia) lui Boza și profilul sau Linkedin sunt clare! Boza trebuie să explice de ce a mințit în CV, iar instituțiile abilitate trebuie să verifice în ce măsură acest fals a fost folosit în procesul de recrutare pentru Directoratul CEO.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.