Complexul Energetic Oltenia vândut fără teamă!

0
1268

În frunte cu un management preocupat de festivități și „distincții” fără merite, Complexul Energetic Oltenia este atacat de toți cei care-i observă slăbiciunile. De când resortul de achiziții publice este „coordonat” de Dumitru Iacob, tot mai multe ciudățenii sunt comentate de salariații companiei, care observă cum este disipată muncă lor în favoarea unor abonați la banii companiei.

Cloaca de profitori de la CEO a devenit atât de nesimțită și sigură pe ea încât nici nu mai încearcă să dea aparență preocupării pentru legalitatea activităților din companie. Important e ca Boza și ciracii lui să se simtă confortabil, chiar dacă activul societății se erodează în fiecare zi!

Într-un litigiu cu societatea SIGNONVICE,  a fostului șef al SRI Gorj, Ion Făget, Complexul Energetic Oltenia s-a lăsat „bătut” în instanța, în așa fel încât compania să piardă peste 300 milioane lei dintr-un singur contract de pază.

Recursul la o soluție favorabilă lui Făget a fost introdus cu o zi întârziere, atât cât trebuia ca prin decizie a Curții de Apel Craiova acesta să fie respins ca tardiv. Tardivitatea introducerii recursului a fost un cadou substanțial pentru firma fostului șef al SRI Gorj! De la pronunțarea deciziei amintite norocul l-a mai lovit încă odată pe Ion Făget, prin numirea fiului acestuia membru în Consiliul de Administrație al MinprestSeerv SĂ.

Modul în care juriștii CEO au lăsat garda jos în fața lui Făget, merită investigat atât jurnalistic, cât și de către instituțiile abilitate ale statului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.