Tonomatele lui Boza au fost sparte!

0
583

Boza speriat de câinele de pază al democrației!

Ceea ce se întâmplă acum la CEO se datorează și faptului că majoritatea jurnaliștilor mass-media din Gorj au refuzat să devină propagandistii lui Boza! Ne bucurăm că alături de oameni care au spart blocada informațională și au contracarat o mulțime de minciuni, s-au aflat și puținii dar patrunzatorii noștrii colaboratori.

Că să dreagă busuiocul, Boza declara că nu ține cu dintii de scaun, dar nimeni nu-l mai crede! La dezastrul despre care cvasitotalitatea presei a scris, avea, de multă vreme, calea onorabilă a demisiei!

N-a făcut-o și rămâne cu varianta unei demiteri rușinoase și clasificarea că cel mai slab manager din istoria CEO. Mai mult, lasă o companie în stare jalnică, cu posibilități minime de redresare!!!

CEONews a publicat informație, nu a făcut publicitate mascată, s-a preocupat de calitatea informației și a continuat cu urmărirea impactului a ceea ce a publicat! Din prima zi și până astăzi am avut motive de satisfacție rezultate din faptul că am demascat impostură, incompetența și minciună legate de activitatea Complexului Energetic Oltenia.

Proiectul nostru continuă și se dezvoltă pe nouă platforma CEO360.ro, extrapolând căutarea informațiilor și în afară Complexului Energetic Oltenia, dar rămânând focusati pe cele referitoare la administrare deficitară în companiile și instituțiile publice.

Tonomatele lui Boza sparte!

Propagandistii lui Boza au rămas fără obiectul muncii! Au consumat și ultimele resurse de „informație” oferite pe sub mâna, legate de nenorocitul de „codoi” și de lipsa fronturilor de lucru pentru că nu s-au făcut expropieri în urmă cu 7-8 ani. Generatorul de minciuni s-a defectat sub greutatea adevărului promovat de presă gorjeană! Cum s-au reprofilat propagandistii?

Televiziunea care are un frate consilier al lui Boza și un colaborator condamnat pentru șantaj l-a „luat la țintă” pe noul secretar de stat din Ministerul Energiei, Marius Dumitrașcu!

Sunt adeptul agresivității în presă, dar nu al nesimțirii! Marius Dumitrașcu a contracarat cu calm și siguranță picamerele lui Davitoiu! O dovadă a unei bune educații, care a pus des în încurcătură niște zombi provinciali, prin corectarea repetată a erorilor informaționale.

De apreciat și asumarea riscurilor de către Marius Dumitrașcu, care a „vizitat” fără rețineri casă despre care sunt convins că știa că îl va primi cu ostilitate, spre deosebire de Boza și Vișan, care s-au dus doar unde știau că vor fi pupați pe toate părțile, bănuiesc nu din sentimente curate.

Habarnistului, nu numai în probleme economice, de energie sau minerit, nu i-a mai tihnit nici cina, după ce l-a alergat Mantog mai ceva că-n Tom și Jerry!

Sigur asemenea indivizi nu vor percepe niciodată dimensiunea penibilului în care se află pentru că habarnismul, pupin…ismul sau șantajul sunt profitabile în raport cu jurnalismul. Important e că sunt absolut răzleți în peisajul presei, încât, iată, nu-și pot servi cu succes nici măcar „prietenii” cu care-și beau cafeaua! Tonomate sparte, la care scartiitul înlocuiește muzica!

Relația onestă cu presă obligatorie pentru CEO!

Că și alte activități derulate în ultimi doi ani și jumătate de către CEO, comunicarea a fost execrabilă și subsumată cultului personalității lui Boza. Tot consumul de resurse pentru a-l înfățișa pe obscurul manager drept providență căzută peste companie a fost nu numai inutil ci chiar păgubos.

Savingul pentru companie putea fi de peste 50 de milioane euro, dacă mincinosul era trimis la plimbare măcar cu un an înainte. Sigur compania ar fi câștigat enorm dacă personajul nu se rătăcea pe melegurile Gorjului.

Pentru cei care urmează la conducere există un precedent din care au ce învață! Minciună și performanță în orice domeniu sunt incompatibile! Până când vor avea de vorbit despre acțiunile lor, trebuie să vorbească amănunțit despre dezastrul care rămâne după Boza.

Este de interes pentru opinia publică, este de interes pentru ei că să fixeze borna de pornire în refacerea companiei și mai mult este obligatoriu după legea 31/1990 ca să evite o răspundere în solidar cu predecesorii. Presă le poate fi un sprijin real dacă n-o tratează ca golanii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.