E oficial: Impostura lui Boza dovedită!

0
335

Ordonanța 109, acoperire pentru impostori!

Încă de acum doi ani am scris pe o rețea de socializare că pătrunderea lui Sorinel Gheorghe Boza în Directoratul Complexului Energetic Oltenia a fost rezultatul unor derapaje ciudate de la scopul constituirii unui management profesionist!

Lipsa de reacție a impricinatului a fost un motiv de întărire a suspiciunilor, deși ceea ce era public acum doi ani a fost suficient să tragem concluzia că Boza avea ceva de ascuns cu privire la „selecția” sa!

În urmă cu câteva zile am publicat un articol în care arătam că nu există urme publice că Boza s-ar fi aflat pe lista scurtă, cum a fost cazul altora aflați în procesul de selecție pentru Directoratul CEO. Astăzi aflăm că urmele nu au apărut pentru că nu aveau după ce să apară!

Astăzi când avem constatările din Raportul Corpului de Control al Prmului Ministru, constatăm grozăvia încălcării legii și mai ales acțiunile concertate ale unui grup de interese care au încălcat tot ce s-a putut încalcă în materie de legislație privind managementul profesionist!

La CEO, o crimă economică premeditată!

Managementul profesionist în unitățile cu capital de stat are drept obiectiv esențial bună guvernare, care trebuie să derive din competență managerială și integritate!

Procesul de selecție a managerilor trebuie să stabilească în ce măsură candidații dovedesc că sunt competenți și integrii! Faptul că Sorinel Gheorghe Boza nu s-a aflat pe lista scurtă este informația momentului!

O informație care dovedește corupție gravă în ce privește intrarea acestuia în Directoratul companiei și mai apoi numirea ca președinte al acestui organ de conducere!

Consecintele au fost dezastruoase pentru companie! Un manager neprofesionist a dus-o la dezastru! Un manager lipsit de integritate, mincinos și nepregătit a distrus cultură unei companii și trendul de creștere economică din 2016!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.