Bătălia dintre normal și anormal!

0
663

Salariații CEO au interzis la fericire!

Săptămâna trecută, amețit de iminentă debarcare, uitând că era încă managerul companiei, Boza își agasa „colegii”, pe holurile CEO, cu o întrebare tâmpită: „Ești fericit?”. Era sub șocul imediat al modificărilor aduse componenței Consiliului de Supraveghere în ședința AGA din 01.07.2019 si a ales sa se poarte ca un copil de gradinita, cand ramane fara jucarii..

Dacă în CEO a fi fericit este amendabil, Boza a făcut tot ce i-a stat în putință să-și facă salariații nefericiți! Este doar un mic exemplu care demască adevărată paradigmă prin care „managerul” vrea să se impună în față subalternilor, în lipsa ascendentului profesional și moral.

Cvasitotalitatea salariaților ar fi interesați să afle dacă Boza e fericit după bilanțul anului 2018 cu 1,133 miliarde lei pierde și 1,498 miliarde lei activ curent net negativ!?

Bătălia dintre normal și anormal!

În CEO și în jurul ei se dau lupte grele! Unii cred că bătălia este între două partide: PSD și ALDE! Politic cele două partiode sunt într-o alianța care exclude beligeranta! Doar un singur personaj încearcă să creeze un conflict! El este deputatul Weber, un gălăgios fără substanță și fără argumente, care pare mai degrabă un speriat ca în povestea cu drobul de sare.

Pe subiectul CEO e de comparat poziția lui Weber cu cea a lui Carciumaru și e ușor de înțeles diferența dintre amatorism și eficientă în politică. Dacă și Carciumaru se „orientează” mai bine, Weber trebuie să-și controleze „glicemia”.

Bătălia nu e politică! Nu ar avea de câștigat politic nici PSD nici ALDE. Iordache are instalația politică completă, cea a lui Weber nu are buclă de reglaj! Din acest motiv Weber nu poate distinge între normal și anormal, între minciună și adevăr, între integritate și corupție, între competență și incompetența, care sunt categoriile definitorii pentru luptele din Complexul Energetic Oltenia și din jurul acestuia.

Colaboratorii lui Boza speriați de normalitate!

Cui prodest fantasma luptei politice? Doar lui Boza, căruia i se oferă portiță din fundul curții pentru a spera că pleacă fără tinicheaua de coadă care i se cuvine după un mandat managerial deplorabil. Dacă Weber vrea să dea o tentă politică schimbării lui Boza, e problema lui și nu face decât să se alieze cu anormalul, minciună, corupția și incompetența.

Absolut normal este să trimiți la plimbare managerul care a produs o pierdere colosală. Normal este să susții în poziții de manager oameni integrii, competenți și care nu mint! Normal e ca Boza să umble de aici încolo cocoșat de greutatea dezastrului produs la CEO. Normal este să fie atrasă răspunderea unui Directorat carea produs prejudicii constatate de cei mandatați să o facă.

Normal e să se înțeleagă că presă face un serviciu public de mare importantă când atrage atenția asupra comportamentelor deviante ale unora care se află, la rândul lor, în serviciu public: politicieni, lideri de sindicat, manuitorii banilor noștrii sau propagandiști din presă.

Pe lângă Weber sunt și alți speriați de plecarea lui Boza! Lideri de sindicate, „jurnaliști”, politicieni și șmecherași de prin CEO scancesc, pentru că vor singera la decuplarea de Boza! Majoritatea salariaților așteaptă normalizarea relațiilor interne și extirparea căpușelor și trantorilor care profită de muncă lor.

Am scris de mai multe ori despre caracatița care a înghițit CEO! Începe tăierea tentaculelor acesteia! Vom vedea câte vor fi tăiate sau câte se vor reface după tăiere! Important e că hidoșenia să nu se mai poată coordona, așa cum a făcut-o în ultimii doi ani și jumătate, în detrimentul companiei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.