30 miliarde pe cotizatii!

0
386

La Bruxelles pentru altii, nu pentru CEO?

Mă aflu la Bruxelles de luni dimineață(n.r 10.06.2019)…Să identificăm soluția salvatoare pentru Complexul Energetic Oltenia pentru următorii ani” a spus Boza într-o intervenție telefonică la Tele3.

Eu când merg acolo(n.r. la Bruxelles), merg din cele două poziții(vicepreședinte Comitetul Român de Energie-sic!?- și și vicepreședinte al Producătorilor de Energie pe Cărbune Eurocoal-sic, sic!?). Nu reprezint CEO și nu reprezint statul român!” declara Boza pe 5 iulie 2019.

E drept, că pentru a corela minciunile individul ar trebui să fie înzestrat cu aptitudini speciale, dar faptul că declarațiile lui la interval scurt se trosnesc una pe altă dovedește că dotarea intelectuală e sub medie.

Primenirea Consiliului de Supraveghere  l-a afectat mult pe „manager” și deja tremură la gândul că ochi „neavizați” ar privi prin hârtiile companiei, pe care el împreună cu Vișan le-ar dori îngropate.

Pe banii cui s-a plimbat?

Secretarul de stat Marius Dumitrașcu a dezvăluit că plimbările lui Boza pe la Bruxelles au fost inutile pentru Complexul Energetic Oltenia! Boza susține că a reprezentat alte entități decât CEO!?Surse din companie ne-au declarat însă că plimbările lui Boza au fost facturate către CEO!

În 2018, anul cu cele mai mari pierderi din istoria să, Boza a aruncat aproape un miliard și jumătate de lei vechi pe deplasări externe, după cum vedem fără nici un rezultat! Pe cât de proastă a fost situația economică, pe atât de mare a fost poftă de plimbare.

Mai mult, in anul 2018, de la CEO au plecat peste 30 miliarde lei vechi, cu titlu de cotizatii, catre diverse organisme mai mult sau mai putin obscure!

Visează să ajungă pe Luna!

Mai așteaptă să ajungă pe Luna, dar se grăbește să se viseze în funcții pe care nu le are așa cum s-a visat și „Managerul anului” în anul în care a fost artizanul dezastrului la CEO!

Vicepreședinte la Centrul Român al Energiei, căruia nu-i știe nici numele pentru că l-a rebotezat în Comitetul Român de Energie. Am sunat si am primit raspunsul ca nu este!

Vicepreședinte la EURACOAL. Am verificat, nu este! Nu este nici macar membru al Comitetului Executiv, pentru ca acolo figureaza oficial, ca reprezentant al Romaniei, Daniel Antonie!!!

Cu un manager atât de visător, că să nu repet ideea mincinosului de două parale, Complexul Energetic Oltenia nu se poate ancora în realitate! Șansă nu poate apărea decât cu un manager competent și integru. După cum ați putut citi, actualul nu poate scapă de reflexele paranoide, cu atât mai mult cu cât, măsurile firești care trebuie luate cu el par să-l fi debusolat complet!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.