Vinerea neagră a Directoratului CEO!

0
96

1,133 miliarde lei pierdere în 2018! Convocarea AGA pe 1 iulie pentru alegerea Consiliului de Supraveghere prin metoda votului cumulativ! Sunt cele două ingrediente alături de care Directoratul Complexului Energetic Oltenia este fiert la foc mic!

Ceea ce este inițiat de Ministerul Energiei prin două adrese, din 16.05 și 24.05 a pus în mișcare un mecanism de roțile căruia se gândesc cum să scape o mulțime de profitori de pe urma CEO.

Membrii Directoratului sunt în stare de alertă încă din 05.04.2019 când Boza a înțeles că „a început sfârșitul” lui și al acoliților! Și-a prelungit șederea în funcție pe filiera Cârciumaru-Dragnea!

Cum data de 1 iulie se apropie, producătorii de pierderi au discutat despre efectele schimbării Consiliului de Supraveghere. Au ajuns la concluzia că „valul” va ajunge și la ei, cu riscul să li se interzică ocuparea pozitiei de administrator timp de 5 ani!

Speriați de ce urmează, șobolanii aleargă care încotro! Membrii Directoratului au concluzionat că pentru ei este mai favorabilă demisia decât demiterea și au stabilit că își vor da demisia în bloc!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.