Șobolani la Complexul Energetic Oltenia ! Se impune deratizarea!

0
382

1,133 miliarde lei pierdere la CEO nu e doar un indicator de rezultat, care reflectă incompetența managementului! Această pierdere este însoțită de un activ curent negativ de 1,5 miliarde lei, care înseamnă cea mai mare erodare a capitalulurilor proprii ale companiei de la înființare până în prezent.

Niște șobolani au roș cu sârg activul net al companiei! Au ros si altii inainte, dar nu au facut-o la aceeasi intensitate! Au fost doar soricei in comparatie cu sobolanii din 2018!

Căderea catastrofală a acestei poziții din bilanțul companiei conduce la un calcul simplu: dacă această situație se repetă în următorii doi ani va trebui luată în discuție dizolvarea companiei sub condițiile art 153^24 din Legea 31/1990.

Modul cum a debutat anul 2019, poziția aberantă a managementului companiei sunt două indicii că repetarea dezastrului din 2019 este ușor de intuit! Ministerul Energiei are obligația să ia măsurile pe care le-ar lua orice patron când observă diminuarea capitalului sau: încetarea contractului cu managementul defectuos!

Aparițiile publice ale „corporatistului” Boza, care nu e conștient de dezastrul pe care-l lasă în urmă, au devenit grețoase! S-a agățat de scaun și de gașcă de profitori care au distrus compania și se face că nu înțelege că rezultatul sau de un negativ extrem nu poate rămâne fără urmări!

Ce a făcut la CEO trebuie să rămână că o urâtă cicatrice pe CV-ul său, pentru a preîntâmpina nenorocirea altor companii, care ar putea cădea în plasa minciunii și fatarniciei! Iar dacă vreun intreprizator, pe banii lui, l-ar acceptă, din greșeală, pe Boza manager, crede cineva că ar continuă cu el după un an cu pierderi de 1,13 miliarde lei și un activ curent net negativ de 1,498 miliarde lei?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.