Grija lui Boza față de muncitori în 2018!

0
140

A umplut ecranele televizoarelor cu grijă lui față de „colegi”! Avem situațiile oficiale cu cheltuielile făcute cu salariații, dar și cu capetele „luminate” care au împins compania către cea mai mare pierdere din istoria sa!

Astea sunt cifrele în raport cu care conducerea CEO este complet și iremediabil compromisă. Dacă indivizii care s-au înfruptat adânc din banul companiei mai au nesimțirea să afirme public că au avut preocupare pentru bună administrare și motivarea oamenilor e problema lor.

Obligația oricărui jurnalist de bună credință e să aducă în atenție informația obiectivă și documentată despre dezastrul pe care l-au lăsat în urmă, culmea, după ce buzunarele proprii s-au umflat!

Ce spun cifrele pe care Boza le ascunde în vocabularul lui de lemn? Ce află după un an de muncă istovitoare „colegii” lui Boza din producție?

Află că în anul cu pierderi colosale datorate exclusiv managementului execrabil, ei care au făcut eforturi să lucreze în condiții istovitoare, au primit o creștere, în medie,  de 74 lei/luna, în timp ce membrii Directoratului, al cărui președinte este „colegul” Boza și-au luat o creștere medie de 6968 lei/luna, adică de 94 de ori mai mult.

Cu aceeași nesimțire a crescut de 83 de ori mai mult indemnizația membrilor Consiliului de Supraveghere și de 16 ori chiar și a secretarului. Atâta nesimțire nu a existat niciodată în conducerea CEO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.