Ghid economic pentru idioți!

0
341

1,133 miliarde lei pierdere! Punct.

Pierderea de 1,133 miliarde lei de la Complexul Energetic Oltenia, oficializată prin raportarea datelor de bilanț a împărțit lumea în două!

De o parte, majoritatea covârșitoare a celor care văd realitatea pe care „contabilitatea” lui Boza, Bălășoiu și Adrianei Popescu n-a mai putut-o mistifica că la 30.06.2018!

O mică minoritate de idioți, unii cu pretenții de manageri, analiști, politicieni, lideri de sindicat sau jurnaliști încă mai joacă sârbă cu strigătură „Boza, Boza, Boza…”, deși muzică a amuțit în dată de 27.05.2019, când bilanțul societății a fost prezentat în AGA și apoi publicat.

Dacă n-ar fi vorba de o companie importantă în economia țării, dacă n-ar fi vorba de o situație extrem de gravă a acesteia, am putea rade țînându-ne de burtă de clovneriile publice ale lui Boza, Vișan, Morega, Carciumaru, Weber, Iriza, Davitoiu, Pârvulescu, Cretan, Roșcă, Bunoaica, Caldaruse, Mitrescu, Marciuc, Mosteanu,…Dacă am scăpat pe cineva, cititorii pot completă lista!

1,133 miliarde lei pierdere! Punct! De aici, orice discuție rațională este despre responsabilități! Saltimbacii care au realizat sau susținut această bătaie de joc față de banii noștrii(CEO este companie cu capital majoritar de stat) trebuie să răspundă!

Scurt ghid pentru idioți!

1,133 miliarde lei pierdere nu a picat din cer pe 31.12.2018, ci arată, pe lângă un management incapabil, că s-a mințit continuu pe tot parcursul anului ! În medie înseamnă cca 95 milioane lei pierdere în fiecare luna, din ianuarie până în decembrie 2018!

Am publicat, pe tot parcursul anului 2018, informațiile pe care le dețineam despre realitatea din CEO, în evidență contradicție cu „poveștile” livrate de Boza și Vișan! N-au luat în calcul informațiile, ci i-a deranjat doar că ele au devenit publice, marcând astfel dorința lor de opacizare activității companiei! Cum lipsa transparenței naște corupție, acum pot să-și admire „opera”: cea mai mare pierdere din istoria companiei!!!

Ceea s-a publicat despre activitatea din CEO, era suficient pentru trioul Vișan-Bobalca-Boza să înțeleagă că societatea era pe un drum greșit și, în consecință, să-și exercite obligațiile profesionale pentru corectarea situației!

Presa, slalom printre minciunile lui Boza!

Până la urmă presă a obținut cu mare greutate și publicat date incriminatoare la adresa managementului, pe care Consiliul de Supraveghere și secretarul de stat Doru Vișan, le primeau în mod operativ și care impuneau măsuri împotriva managementului!

Este evident că eforturile presei de a mediatiza neregulile din CEO, cu toate obstacolele care au trebuit trecute, au făcut că oricine era obligat sau doar voia să știe  realitatea din companie să aibă informațiile necesare. Doar cineva complet idiot putea să mai creadă în aiurelile cu care Boza și câțiva ciraci de-ai lui infestau spațiul public!

Unele din declarațiile lui Boza au fost de-a dreptul șocante pentru cei care prezumau că în fruntea unei asemenea companii ar trebui să se afle persoane cu garanția echilibrului și proprietatea cuvintelor: „Dacă CE Oltenia plătea certificatul la suma prognozată de Uniunea Europeană, undeva între 12 și 15 euro, Complexul Energeti Oltenia era pozitiv financiar astăzi…”. Situațiile financiare ale CEO arată însă că societatea era profitabilă dacă plătea sub 3 euro pe certificat. Mult prea mare diferența față de elucubrațiile lui Boza!

 

Voi reaminti câteva materiale apărute în spațiul public, din care cititorii CEONews  și ai altor mijloace media sau rețele sociale s-au informat corect și obiectiv, iar idioții grupați în jurul lui Boza au atacat, arătându-și desori grobianismul!

 

 

Corpul de Control al ministrului Energiei pune bomba sub scaunul lui Boza! Șapte nereguli crase, subliniate în raport

http://www.radioinfinit.ro/2018/10/03/ion-rau%C8%9B-dupa-parerea-mea-pierderea-ce-oltenia-va-depa%C8%99i-300-de-milioane-de-lei/

https://ceoltenianews.ro/2018/11/pierdere-colosala-la-complexul-energetic-oltenia/

https://ceoltenianews.ro/2019/02/complexul-energetic-oltenia-adevarul-sau-disparitia/

https://www.pandurul.ro/articol/ce-oltenia-ar-fi-fost-profitabil-la-2-euro/certifi_114240.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.