Cooperativa de făcături Boza&Moșteanu

0
266

Pumnul în gură și lingușirea-uneltele comunicării CEO!

Relația Complexului Energetic Oltenia cu presă  se deteriorează pe zi ce trece, Directoratul și Consiliul de Supraveghere înlocuind comunicarea profesionistă cu șmenuri gen albă-neagră! În total dispreț față de rolul presei în decontaminarea companiei, cei care o administrează dau lecțîi sau se iau la harta cu cei care le arată aberantele măsuri manageriale!

După o decizie a Consiliului de Supraveghere prin care se regăsește total în afară atribuțiilor din Statutul societățîi, aducând tactică „pumnului în gură”, constatăm că opiniei publice ii este, practic refuzat dreptul la informare si trebuie să înghită doar propagandă unor pupin…iști aserviți trioului Vișan-Bobalca-Boza.

Am scris de câteva ori despre „cortina” trasă peste ceea ce se întâmplă în CEO! Am demascat grupurile de interese care se înfrupta din muncă minerilor și energeticienilor! Am dovedit legătură dintre rezultatele catastrofale ale companiei și paradă de management cu singurul rol de a masca incompetența.

Propagandă după dictare!

De ceva vreme președintele Directoratului CEO nu mai reușește să „adoarmă”presă locală cu vorbe fără conținut sau minciuni străvezii. Ca urmare folosește la maxim un fost sunetist(urechist) care începe să creadă că informația e un buton pe care-l împingi înainte și înapoi! Un băiat care începe discuții pe teme „savante” astfel: „Nu știu, habar n-am, nu mă pricep la…, dar părerea mea e…”.

„Habarnist”, o eticheta destul de fidelă, un autoportret semnat Dan Moșteanu! E de apreciat autocunoașterea, calitatea de habarnist nu face casă bună cu mesajul mediatic, cu pretenția de formator de opinie! Asta când vorbim de un singur habarnist! Dacă apar doi într-un loc, un habarnist din presă și unul care se dorește de vreo doi ani „managerul anului” informația se refugiază și face loc propagandei slinoase!

Boza a oferit un material lui Mosteanu ca și când i-ar fi dat o sticlă de vin din podgoria moșiei proprii! În asta a transformat Boza Complexul Energetic Oltenia, în moșia proprie! Restului presei și cititorilor acesteia le-a fost refuzat dreptul la informare!

Cooperativă de făcături!

A devenit oficial că, deși Boza își luase CEO pe persoană fizică, traficand informațiile de interes public, moșia a ajuns în paragină din lipsa calităților de gospodar ale moșierului! În mod cert, comunicarea publică execrabilă este una din cauzele prăbușirii CEO!

Observăm ce a putut ciuguli Mosteanu din mâna lui Boza! Cu toată străduință habarnistului, nu a reușit să-și „aurească” prietenul, au rămas petele de rugină specifice tinichelelor cărora le crapă vopseaua. 2017 este anul în care atât Boza cât și Vișan au dormit cu „fundul pe cămașă” în materie de expropieri(ca și în altele cum ar fi certificatele de CO 2) deși existau documentații depuse la minister de prin 2013.

Mai precis somnul celor doi”salvatori” ai CEO a fost de un an și jumătate, până pe 12 iunie 2018, când a ieșit prima Hotărâre de Guvern pe o documentație rămasă moștenire de la Ciurel!!! A doua Hotărâre de Guvern din 2018 apare tot pe o documentație provenită din perioada pe care, prin făcături ordinare, Boza și Moșteanu încearcă s-o blameze.

Trec peste observațiile habarnistilor  calificați la locul de muncă privind confuziile despre atribuțiile managementului CEO în raport cu cele ale Guvernului României și constat, pe baza unor informații de netăgăduit, că din 4 HG  emise până la 31.12.2018, 3 au că fundamentare documentații întocmite în mandatul lui Ciurel și doar una în mandatul lui Boza. Scor Ciurel-Boza: 3-1!

Repet, fake-news urile pe traseul Boza-Moșteanu au partea lor de contribuție la pierderile CEO! Unde nu e integritate, nu pot fi rezultate!

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.