Directoratul lui Boza cu nelegiuirea până la final!

1
295

Începutul sfârșitului!

Nici un om cu mintea întreagă nu poate crede că pierderea closala de la Complexului Energetic Oltenia îi poate lasă pe funcții pe cei care au adus societatea în acest hal! În dată de 16 mai, Ministerul Energiei a cerut completarea ordinii de zi a Adunării Generale a Acționarilor în sensul unui vot cumulativ referitor la membrii Consiliului de Supraveghere!

Această cerere arată că Ministerul Energiei nu mai poate „ține palma” unora care au distrus compania, cu toată susținerea mai mult sau mai puțin politică a senatorului Carciumaru, deputatului Weber sau secretarului de stat Vișan. Caracatitei i se vor reteza niste tentacule!

Până și cel care ne „amenință” în majoritatea aparițiilor publice că el își va termină mandatul de președinte al Directoratului a înțeles, destul de târziu, că această cerere a acționarului majoritar este „începutul sfârșitului”!

Dispreț față de lege, pe ultimii 100 metri!

Cererea trimisă de Ministrerul Energiei în 16.05.2019 conduce la completarea ordinii de zi a ședinței AGA din 27.05.2019, completare care trebuia publicată de catre Directoratul societatii cu cel puțin 10 zile(art 117^1 alin 3 din Legea societăților comerciale, 31/1990) înainte de adunare, în aceleași condiții că și convocatorul inițial! Astăzi, 24.05.2019(cu patru zile înaintea adunării), pe site-ul companiei nu apare completarea!

E clar că hahalerele care au dus compania la dezastru nu vor să se discute despre schimbarea lor, încercând din răsputeri să-se lege de scaune, inclusiv prin ascunderea a ceea ce trebuia dat publicității.

Chiar și în convocatorul inițial se încalcă Legea societăților comerciale, în punctul 11 din acesta nefiind incluse informațiile minim necesare despre membrii Consiliului de Supraveghere ce urmau să completeze acest organism.

Puteți fugi, dar nu va puteți ascunde!

Vișan, Bobalca, Boza, luați într-o anumită ierarhie a pozițiilor ocupate, sunt cei puși să imprime funcționarea legală și eficientă a Complexului Energetic Oltenia! Cifrele care atestă „implicarea” lor în activitatea companiei sunt devastatoare: pierderi in jurul a 1.200.000.000 lei! 12.000 de miliarde lei vechi! La un asemenea dezastru nu se putea ajunge fără sprijin politic și au pus umărul deputatul Mihai Weber, preșdintele PSD Gorj, senatorii Florin Carciumaru și Scarlat Iriza.

Asistăm la o încercare jegoasă de salvare a incompetenței! Directoratul CEO încalcă legea și „uită” să completeze convocatorul AGA, dar acesta ajunge la prietenul declarat al lui Boza, renumitul pupin…ist, care strică nota presei gorjene!

Beneficiar unic al gulgutelor fabricate la CEO și transferate prietenește, Dan Mosteanu tresare și cu durere emană: „… pentru ei cel mai important lucru este înlăturarea lui Sorin Boza din funcția de Președinte al Directoratului, ajungând astfel la ceea ce este cel mai important pentru gruparea Iordache-Chițoiu, BANII Complexului Energetic.”

Care bani? Boza a parjolit tot, ca in caricatura cu pensionarul de mai sus! Au ramas datoriile managementului de paradă?

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.