De la Complexul Energetic Oltenia a disparut…legea!

0
365

Bocete ale unui management incapabil să-și realizeze funcția și situația economică dezastruoasă, astea răzbat preponderent dinspre Complexul Energetic Oltenia! Simulacrul de comunicare urmărește un singur scop: să astupe orice posibilă „fisură” prin care informațiile de interes public să scape către presă, mai ales!

Vișan, Bobalca și Boza se cred stăpânii informațiilor de interes public despre activitatea companiei! Iată cum se distribuie, pe sub mâna, informațiile publice!

Am solicitat că materialul pe care l-a primit Moșteanu să fie transmis, în modalitatea aleasă de companie, către toată presă! Am repetat încă de două ori demersul! Urmează obligarea vătafilor să respecte legea!

Sigur că anumite informații din CEO  sunt adevărate bombe pentru politică și politicienii care au susținut dezastrul. Șleahtă politică PSD-istă, cea sindicală, cea a pupatorilor de dosuri din presă și păpușile lor din conducerea CEO se tem de informațiile reale din CEO.

Pentru acoperirea adevărului s-a ajuns că legea 544 privind liberul acces la informații de interes public să fie o Elodia pentru Boza și ai lui!

Legea e clară și destul de ușor de înțeles și aplicat! În 10 zile de la solicitare trebuie să fie trimis petentului un răspuns! Fie se trimite răspunsul la informațiile cerute, fie i se comunica petentului că răspunsul este unul complex, necesită un volum mare de muncă și va fi trimis în 30 de zile de la solicitare.

Observați cât de mare este „complexitatea” răspunsului, încât a trebuit formulat între 24 aprilie(dată solicitării) și 16 mai(dată răspunsului), dincolo de termenul legal de 10 zile! Dacă tot îl au pe Mosteanu, căruia îi servesc informațiile la botul calului, de ce să mai respecte legea?

E limpede că informarea corectă a opiniei publice se vrea înlocuită de „emanații” în limbaj de lemn și că acești indivizi trebuie obligați să respecte legea! Din proprie convingere n-o vor face!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.