Caracatita-Weber

0
224

Într-un sistem politic și economic normal, managementul generator de pierderi este îndepărtat la primele semnale de incompetența! La CEO nu numai că nu și-a făcut loc normalul, dimpotrivă s-a născut o caracatița devoratoare, care a înghițit această companie! De parcă nu ar fi fost de ajuns pierderi de 975 milioane lei, caracatița s-a umflat, înghițind încă 200 milioane lei din octombrie până în decembrie 2018.

Președintele PSD Gorj, Mihai Weber, spunea în octombrie 2018: „Sorin Boza, echipa de directori şi consiliul de supraveghere, deocamdată, şi-au atins anumiţi indicatori.” Era prea mică pierderea de 975 de milioane pentru Weber, încât acesta n-o vedea? Sau partidul care distruge sistematic România era cuplat cu managementul care făcea același lucru cu o bucățică din România, respectiv Complexul Energetic Oltenia?

Weber l-a vrut pe Boza și în PSD, dar i s-a mai „înmuiat” dorința după ce Complexul Energetic Oltenia a ajuns umbră a ceea ce era odată! „Eu personal mi-l asum, am avut o discuție în prealabil, omul este dispus să vină în PSD. I-am spus că îi dau eu recomandare, că să nu existe nici o discuție„.  Este o discuție, pe care Weber o cam ocolește în ultima vreme! Cine și-l asumă pe Boza, trebuie să și-l asume la pachet cu pierderile de la CEO!

 

Încurajat de Weber, Boza s-a autodepasit și a încheiat anul 2018 cu o pierdere mai mare decât cea aprobată prin buget! Pentru pierderile propuse în buget, în septembrie 2018, Boza a primit tricoul cu -975.392.000 lei! Pentru sprijinul acordat și pentru că în pierderea de 975 milioane lei a văzut indicator îndeplinit, lui Weber i se poate scrie pe frunte -1.174.000.000 lei, cât se prelimină pierderile la 31.12.2018!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.