Caracatița-Carciumaru

0
217

Într-un sistem politic și economic normal, managementul generator de pierderi este îndepărtat la primele semnale de incompetența! La CEO nu numai că nu și-a făcut loc normalul, dimpotrivă s-a născut o caracatița devoratoare, care a înghițit această companie! De parcă nu ar fi fost de ajuns pierderi de 975 milioane lei, caracatița s-a umflat, înghițind încă 200 milioane lei din octombrie până în decembrie 2018.

 

„Din punctul meu de vedere, ţinând cont de activitatea din CEO, de rezultatele obţinute de CEO, este normal că poate fi o pierdere plecarea domnului Boza”. Pierdea Carciumaru niște angajări, dar scapă CEO de pierderea de peste un 1,1 miliarde lei!

”Eu consider că nu m-am implicat și nu mă implic cu nimic în decizia Comitetului Director, în deciziile pe care le ia domnul Boza. Nu putem vorbi de angajări politice prin intervenții, prin obligațiile, să spunem așa, ale conducerii CEO față de Partidul Social Democrat, față de Cârciumaru. Nu este nimic adevărat”.

Sigur că nu s-a implicat! Doar așa, pur întâmplător a făcut pe agentul recrutor că să ajute compania să facă niște angajări „strict necesare”. Să nu va închipuiți că a recomandat niște excavatoristi, sudori, lăcătuși!

A văzut lucrurile în perspectiva, a înțeles că Boza s-ar putea să dea cu compania de gard și au pregătit-o pentru schimbarea de profil: agenție de presă și au început cu vreo patru jurnaliști, sau firma de contabilitate întărită cu câțiva economiști!

La câte vizite a făcut prin CEO, Carciumaru putea să fie mai precis și aplicat! Să ne spună că au fost angajate persoane ultracompetente, fără de care compania s-ar fi prăbușit! Ghinionul lui și al lui Boza! Compania s-a prăbușit și din cauza „specialiștilor” cu care s-a încărcat organigramă!

Încurajat de Carciumaru, Boza s-a autodepasit și a încheiat anul 2018 cu o pierdere mai mare decât cea aprobată prin buget! Pentru pierderile propuse în buget, în septembrie 2018, Boza a primit tricoul cu -975.392.000 lei! Pentru sprijinul acordat și pentru că angajările făcute le-a considerat un mare aport de competență în companie, lui Carciumaru i se poate scrie pe frunte -1.174.000.000 lei, cât se prelimină pierderile la 31.12.2018!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.