Vor să îngroape Complexul Energetic Oltenia în liniște!

0
280

Imaginea Complexului Energetic Oltenia este la cea mai redusă cota din istoria sa! Cine a reușit s-o aducă aici? Este evident că principalii „furnizori” de comportamente  și declarații inadecvate funcțiilor vremelnic ocupate la conducerea companiei sau în Ministerul Energiei! În capul listei comportamentelor și declarațiilor aberante se află secretarul de stat, Doru Vișan, președintele Consiliului de Supraveghere, Cornel Bobalca și președintele Directoratului, Sorinel Gheorghe Boza!

Dincolo de distrugerea imaginii acestei companii cu amenințări la adresa lucrătorilor, indemnizații luate pe caiet ca la cârciumă și minciuni de tot felul acest trio, extrem de agresiv față de regulile de bună guvernanță, este responsabil și de prăbușirea economico-financiară a companiei, care a ajuns la pierderi de peste un miliard de lei!

În 19.04.2019 cel care cerșea bani de la CEO, înainte de a îndeplini, măcar formal, cerințele din contractul de mandat, prin marcarea prezenței la ședințele Consiliului de Supraveghere, s-a hotărât să contribuie la „salvarea” imaginii CEO! Împreună cu coechipierii săi în (ne)exercitarea supravegherii asupra operațiunilor societății a scos una din cele mai aberante hotărâri de Consiliu de Supraveghere de la vreo companie din România sau de aiurea!

Practic, maestrul traiului pe creditul Complexului Energetic Oltenia, Cornel Bobalca, a distrus și brumă de comunicare, care mai rezistase unui alt maestru, al lipsei de performanță managerială!

Nu voi comenta ce au putut să scoată din puțul gândirii niște indivizi care iau mii de lei de la CEO, pentru niște ședințe cu finalitate perturbanta pentru companie. Cine dorește să evalueze prestația lor, are la dispoziție poza cu murdărirea imaginii companiei, în încercarea de a o îmbunătăți!

Atrag totuși atenția asupra unui fragment care arată cât de departe de orice act de management sunt acești indivizi: „Procedura de emitere a acordului scris va fi stabilită de Consiliul de Supraveghere”. Bobalca a scris pe comunicarea CEO, ceea ce scriau odinioară gestionării pe usile insalubre ale magazinelor sătești: „Sunt plecat, vin imediat”…!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.