Sărbători cu bine!

0
262

Am apărut în urmă cu aproape 6 luni! Pe Întâi Mai putem face un bilanț și să ne bucurăm, împreună cu cititorii, de rezultatele noastre comune!

De ce am pornit acest proiect acum șase luni? Știam că există cititori care doresc să primească informație de calitate! Deasemenea știam că există cititori care-și doresc o presă interactivă și implicată în soluționarea unor probleme cu care ei se confruntă!

Ne-am propus să scriem ca să combatem zicala „câinii(de pază ai democrației) latră, ursul(fărădelegii) merge”, pe care unii colegi din presă o acceptau că o fatalitate! Am reușit să facem ursul să se retragă și am contaminat cu optimism multă lume din presă și din afară ei!

Putem spune că, în scurtă noastră existența, am fost contemporanii unor evenimente, care au arătat că Gorjul poate reveni la viață! S-a conturat rețeta, am admirat prototipul, urmează dezvoltarea și consolidarea unui mediu social și economic, care să-i trimită pe centură pe grobieni, incapabili și hoți!

Ne bucurăm de susținerea unor cititori atașați, de contribuția unor colaboratori valoroși, de recunoașterea unor colegi cu bogată expertiză în presă! Tuturor celor care interacționează cu platforma noastră le urăm: Sărbători cu bine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.