Boza prins, din nou, cu ocaua mică!

0
1125

Fanfaronadă de doi bani!

Salariații Complexului Energetic Oltenia nu mai au buzunare în care să bage „grijă” lui Boza față de ei. Asta văd la televizor și în ziare, în realitate minciunile și înșelătoria se țin lanț!

Acum o luna și jumătate am arătat la Radio Sud FM că salariații CEO sunt înșelați cu privire la cuantumul vocherelor de vacanță! Ulterior am scris un articol în CEONews pe acest subiect în care am arătat că, în complicitate, administrația și sindicatele din CEO au încheiat un act adițional la CCM cu încălcarea legii.

Dacă ar fi existat cel mai mic interes din partea lui Boza sau a liderilor de sindicat față de drepturile salariaților, partenerii de matrapazlâcuri puteau reacționa  cu clarificări față de oameni! Au stat o luna și jumătate că „mortu’n păpușoi” crezând că subiectul va fi dat uitării! Au avut ghinion, pentru că subiectul e din ce în ce mai actual!

ITM constată nelegalitatea!

După apariția știrii în CEONews, singurul sindicat-Solidaritatea 2013-care-i produce insomnii lui Boza nu a luat de bun ce am scris noi și a verificat informația printr-o cerere la ITM! Prin răspunsul dat, ITM confirmă 100% știrea din CEONews

Salariații sunt îndreptățiți la valoarea voucherelor de 2080 lei, iar „grijuliul” autodeclarat și sindicatele obediente au hotărât să nu le acorde decât 1450 lei, cu 630 lei mai puțin!!! Pentru a respectă legea trebuie cheltuite 8 milioane lei, o suma infimă față de altele aruncate pe contracte dubioase, relevate in Raportul Corpului de Control al Ministerului Energiei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.