Să-l ajutăm pe Boza!

0
228

Showl mediatic nu e management!

Supărare mare că în presa din Gorj au apărut poze cu managerul Complexului Energetic Oltenia, care demonstrează că acesta are talent!

Problema actuală a „managerului” este că a crezut că poate conduce societatea cu „farmecul personal”, dar managementul nu este show!

A „cântat” la case mari, la București, la Bruxelles, fără prea mare succes, pentu că mai are doar o lună până la termenul de conformare și mai trebuie achiziționate aproape jumătate din certificatele de dioxid de carbon în contul anului 2018!

Soluții dubioase!

Astăzi doi reprezentanți ai CEO au demarat, la București, discuții cu un deținător de certificate de dioxid de carbon pentru o achizitie de cca două milioane de certificate la un preț de aproape 25 euro/certificat, într-un fel de credit furnizor!!!

Să-l ajutăm pe Boza, dacă e de bună credință, să înțeleagă că această abordare e păguboasă pentru CEO mai mult decât „vitolul” lui Ciurel și, pe baza informației de la noi, să ia măsurile legale cuvenite!

Din fotografie se poate observa ca pe bursa EEX, în luna martie, s-au putut achiziționa certificate la prețuri între 20 și 21 euro, doar cu anticipare managerială, fără show și fără acțiuni netransparente!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.