Boza și-a tras încă un consilier…politic!

0
409

Cei mai mulți consilieri din istoria CEO!

În 10 ianuarie 2019, în cadrul unei întâlniri în Comisia Mixtă administrație-sindicate s-a prezentat o schița de buget pentru 2019 care nu asigura nici creșteri salariale, nici vouchere de vacanță! Așa s-a dat startul celui mai amplu protest din istoria companiei, pentru dezamorsarea căruia a fost nevoie de niște promisiuni ale Ministrului Energiei, ca minerii să revină la lucru!

Bani pentru muncitori nu erau și nici astăzi nu se știe sursa din care ar putea fi onorate promisiunile. În schimb se găsesc continuu bani pentru promovări pe sprânceană în rândul TESA! Managementul care face asta acum, nu este doar unul slab, este de-a dreptul nesimțit!

În acest context al prăbușirii financiare a întreprinderii, „managerul” Boza și-a făcut alai de consilieri, întrecându-i pe toți predecesorii săi! Davitoiu este consilier PMP la Gorj și fratele…uneia din cele două televiziuni locale, unde Boza este stimulat să-și expună burtă și…atât! Scarlatescu este consilier județean PSD la Dolj! Gâfâie bugetul CEO de atâția consilieri!

Boza, mare amator de „inovare”!

Mare amator de „inovare” și utilizator al șablonului „pentru prima dată în istoria Complexului Energetic Oltenia”, Boza a pus compania in situații cu adevărat neintalnite în istoria sa și complet idioate: pierderi bugetate de aproape un miliard de lei, nemulțumiri ale cvasitotalității salariaților, diminuarea stocurilor de cărbune cu influență asupra securității energetice a țării, s.a.

În privința organizării societatea este vraiște, cu departamente și chiar direcții inutile(Direcția Legislație și Guvernanță Corporativă, Departament de reorganizare eficientizare, Departament tehnic sinteze costuri) sau fluxuri contrare ABC-ului organizării(funcția comercială atașată la Direcția servicii suport).

Se vorbește despre eliminarea din organigramă a EMC-urilor, deși acest lucru s-a realizat în 2013! Adică au înființat, ca să desființeze! Profesionalismul a fost dinamitat, se manifestă din plin stupiditatea!

Una din inovațiile lui Boza este plătirea a trei persoane unde, în trecut, era doar una: managementul activității juridice. După ce Laura Elena Manea a fost reintegrată prin Hotărâre a instanței, Boza plătește în continuare încă două persoane, care nu e clar ce mai fac în juridic, dacă fosta șefa a fost reintegrată, dar acest subiect va fi dezvoltat într-un alt articol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.