Sorin Boza nu prinde „Managerul anului”!

3
814

Nominalizat la titlul de managerul anului 2018, într-un mod obscur, Sorinel Gheorghe Boza nu „prinde” titlul!

În documentarea acestui articol am facut repetate încercări, prin diferite mijloace de comunicare, de a obține punctul de vedere al organizatorilor Galei Energynomics Awards 2018!

Voiam să știm prin ce vrajă a putut fi nominalizat managerul Complexului Energetic Oltenia la titlul de „Managerul anului 2018”. Ermetismul organizatorilor ne face să credem că nu au o explicație plauzibilă pentru eroarea uriașă de a nominaliza la acest titlu, managerul unei companii cu pierderi de 975 milioane lei.

Unul din membrii juriului ne-a liniștit, spunând că domnul Boza nu a întrunit punctajul pentru a obține titlul și că nu știe cine a făcut nominalizările, pe care juriul le-a primit și doar le-a evaluat!

Organizatorii trebuie să explice cum l-au scăpat pe Boza printre nominalizați, mai ales că proiectul introdus nu conține date din 2018, ci din 2017.

Pe de altă parte lui Boza ar trebui să-i fie rușine că incearcă să-și facă imagine personala, pe banii, unității, printr-o asemenea găinarie!

 

3 COMENTARII

  1. Directoratul propune preluarea atributiilor aferente consilierului de integritate de catre doamna
    Girbaci Minodora Claudia din cadrul Biroului Comunicare si Relatii Publice. Dispune Directiei
    Resurse Umane elaborarea unei note de fundamentare si inaintarea acesteia Consiliulul de Supraveghere in vederca numirii doamnci Girbaci Minodora Claudia pentru preluarea atributiilor
    consilierului de integritate.

    • Comunicare, integritate sunt domenii ” deschise” la CE Oltenia; în ele poate lucra oricine, fără condiții de studii sau experiență! Și totuși să lămurim un aspect al comentariului dvs! Eu știu că doamna în cauză este secretara managerului. Dacă în ștatul de funcții figurează la Comunicare, e o știre! Vă rog să confirmați că am înțeles corect și dacă puteți să spuneți și ce se ascunde, care este miza activității „sub acoperire” prestate de doamna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.