Ministerul Energiei nu confirmă scurgerea de informatii de la Corpul de Control!

0
191

Efervescență mare în jurul Raportului Corpului de Control al Ministerului Energiei, împricinații fiind luați prin surprindere! Probabil au trait câteva luni cu iluzia că acesta nu va produce efecte, iar acum încearcă pe căi oculte să-l decredibilizeze!

In spațiul public s-au aruncat, absolut neprofesionist, aserțiuni despre scurgerea de informații secrete sau confidențiale de la Corpul de Control al Ministerului Energiei.

Deontologic, am solicitat Ministerului Energiei să precizeze dacă instituția se confruntă cu o scurgere de informații legată de Raportul Corpului de Control despre nereguli la Complexului Energetic Oltenia.

Răspunsul Ministerului Energiei la această întrebare este edificator: „Legat de Raportul Corpului de Control privind verificări la Complexul Energetic Oltenia, vă comunicăm că la acesta a fost depusă o contestație”.

Nu există scurgere de informații secrete din Ministerul Energiei, dar se fabrică un fakenews că ar fi. Scopul este, įn mod evident, discreditarea șefului Corpului de Control al ministrului energiei, care i-a deranjat atât pe secretarul de stat Vișan, cât și pe managerul Complexului Energetic Oltenia.

In 26.10.2018, Dan Moșteanu, prietenul lui Boza, vorbeste, pe un post local de televiziune, despre conținutul  Raportului de control, la exact 10 zile după ce managerul îl primise sub semnatură!  Dacă informațiile erau secrete cum au ajuns la Dan Moșteanu?

E drept ca ” scăparea” lui Moșteanu a fost repede amendată de Boza, care a afirmat că nu există un raport!?

De la acel episod cu negarea raportului, Boza și ai săi, produc pe cercuri concentrice, replici din ce în ce mai slabe! O asemenea replică, departe de epicentru(Raportul, n.r) este și falsul cu scurgerea de informații secrete!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.