Secretarul de stat Doru Visan are control, managerul Boza nu!

0
169

Raportul Corpului de Control recent aprobat de ministrul energiei este un subiect care creeaza disconfort atat secretarului de stat Doru Visan, cat si managerului Complexului Energetic Sorinel Gheorghe Boza.

Documentul, devenit oficial de putin timp, releva nereguli grave la Complexul Energetic Oltenia, cea mai grava, cuantificata in peste 40 milioane euro, fiind asociata mandatului celor doi responsabili, Visan si Boza.

Acest raport delimiteaza clar realitatea economica a companiei de prezentarile festiviste facute individual sau in duet de catre secretrul de stat Doru Visan si managerul Sorinel Gheorghe Boza.

Constatarile arata dintr-o cu totul alta perspectiva „realizarile” mandatului Visan-Boza, ceea ce justifica oarecum declaratiile nervoase legate de subiect. Incandescenta subiectului l-a socat intratat pe managerul Boza, incat neaga existenta raportului.

Desi in multe situatii anterioare Visan si Boza si-au coordonat pozitiile publice, uneori stand umar la umar pe la posturi locale de televiziune, de data asta Visan l-a demascat pe Boza, aratand ca raportul exista, a fost aprobat si…surpriza…predat managerului societatii.

http://ceoltenianews.ro/wp-content/uploads/2018/11/Audio_0001.wma

Aceste pozitii publice arata iritarea a doi responsabili ai unui segment de activitate economica extrem de important pentru securitatea sistemului energetic national, componenta a securitatii nationale. O abordare evident generatoare de riscuri si vulnerabilitati in sistem, fata de care ministrul energiei are obligatia sa ia masurile necesare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.