Pentru confortul unui director, de 30.000 ori mai mult decât pentru nevoia unui miner!

0
346

Lipsa materialelor de strictă necesitate în cariere și termocentrale a fost des reclamată de muncitori. În stilul rupt de realitate adus de Boza în companie s-a anunțat recent că managementul a făcut „eforturi” să aloce câte 5000 lei fiecărei cariere pentru achiziționarea materialelor de strictă necesitate, adică în jur de 5 lei pentru fiecare mîner.

Conducerea nu vorbește nimic despre efortul de a risipi banii companiei pe 5 autoturisme Nissan Qashqai(câte unul pentru fiecare membru al directoratului, deși ei lucrează de multă vreme în patru) de câte 30.000 euro bucată.  Doar unul singur costade de  3 ori mai mult decât ce s-a alocat celor 10 cariere.

Pentru achiziția celor 5 autoturisme a fost nevoie, conform legii, și de avizul Ministerului Energiei, surse avizate susțînând că secretarul de stat Doru Vișan a dat o mâna de ajutor. N-a contat situația economică precară a companiei, n-a contat că salariațîi sunt transportați în cariere în condiții inumane.

S-au găsit resurse financiare să se cheltuiască pentru confortul unui director-30.000 de euro-adică de vreo 30.000 de ori mai mult decât pentru nevoile stricte ale unui mîner.

De asta declara managerul Boza că este șocat și nu înțelege protestul minerilor, pentru că îi este greu să vadă condițiile în care lucrează aceștia, dacă el consumă o mare parte din timpul de muncă în hoteluri și autoturisme cu aer condiționat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.