OFICIAL: Fapte penale la Complexul Energetic Oltenia!

0
209

Fapte ce pot intră sub incidența legii penale!

Au fost sesizate organele de urmărire penală!

Ministerul Energiei a răspuns unei solicitări în baza Legii 544/2001 prind accesul la informații de interes public, despre verificările efectuate la Complexul Energetic Oltenia de către o echipa din cadrul Serviciului Corp Control.

„Cu ocazia verificărilor efectuate de echipa de control, au fost constatate unele fapte ce pot intră sub incidența legii penale…” se arată în răspunsul primit de la minister. În mod instituțional, când există asemenea constatări pe lângă măsurile administrative ce stau în sarcina ministerului, există obligația legală că persoanele cu atribuții de control să înștiințeze organul de urmărire penală.

Față de această obligație legală „a fost propusă și aprobată sesizarea organelor de urmărire penală”!

Sorinel Boza, uită de la mâna până la gură sau minte cu nerușinare!

Că răspuns la solicitarea noastră am primit și următoarea clarificare: „În urmă acțiunii de control a fost întocmit și aprobat Raportul de control nr. 270.210/CCM/17.09.2018 privind verificarea unor aspecte din activitatea Societății Complexul Energetic Oltenia SĂ, care a fost transmis unității controlate cu adresa nr. 270.232/CCM/15.10.2018 sub semnătură de primire a Președintelui Directoratului societății, domnul Sorinel Gheorghe Boza în dată de 16.10.2018”.

Cu toată această evidență, în 26.10.2018, Sorinel Gheorghe Boza și Dan Moșteanu încearcă să prostească privitorii unui post local de televiziune, că nu ar exista acest raport! Indiferent că a uitat în doar 10 zile de existența raportului, sau a  mințit, Boza poate fi considerat inapt pentru poziția ocupată în companie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.