Acasă Dezvăluiri O stafie bântuie Ministerul Energiei

O stafie bântuie Ministerul Energiei

0
O stafie bântuie Ministerul Energiei

Stirea privind pierderea de 975 milioane lei prevazuta in Bugetul Complexului Energetic Oltenia a incins niste capete, care nu se asteptau la turnura evenimentelor.

Coroborata cu valorificarea rezultatelor actiunii de verificare desfasurate de Corpul de Control al Ministerului Energiei, care a constatat importante nereguli, stirea cu continut foarte grav trimite indiscutabil la responsabilitati si/sau vinovatii.

Nici neregulile si nici pierderea nu sunt cazute din senin. Ele erau prefigurate de incompetenta echipei de conducere a companiei, de lipsa supravegherii specifice sistemului de administrare dualist si de implicarea inadecvata a Ministerului Energiei.

Axa Boza-Bobalca-Visan s-a dovedit extrem de nociva pentru functionarea companiei datorita relatiilor noninstitutionale dintre ei. Ei poarta raspunderea principala pentru regresul pronuntat al companiei, sigur fara a scoate din cauza pe ceilalti membrii ai Directoratului sau Consiliului de Supraveghere.

In loc de asumarea responsabilitatii individuale se discuta cu infantilism despre existenta sau inexistenta actelor oficiale care sunt suportul stirilor despre pierderi si nereguli.

Ele exista si pot fi vazute de oricine doreste, astfel: bugetul cu pierdere de 975 milioane lei aici, iar Raportul Corpului de Control aici, aici si aici

Contrar acestor evidente o stafie din Ministerul Energiei declara pentru ecopolitic.ro ca ambele documente oficiale sunt fantasme.

Stafia a facut trei victime si in Gorj, managerul Sorinel Boza, Danut, un prieten al lui Boza si Anca, purtatoarea de vorbe a unui partid, care cloneaza declaratiile stafiote si halucineaza ca pierderile de 975 de milioane n-ar mai fi, iar Raportul Corpului de Control nu exista sau este, de fapt, o culegere de ode pentru cel mai iubit manager.

Am solicitat oficial Ministerului Energiei sa clarifice daca declaratiile apartin unei persoane responsabile din minister?

Lipsa raspunsului ma determina sa public materialul in aceasta forma, transmitandu-i ministrului energiei, Anton Anton o alerta de grad zero: Aveti in minister o stafie, care da declaratii in numele dumneavoastra si care, probabil, v-a inghitit serviciul de comunicare!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.