Deputatul Weber nu știe, dar…se bagă!

0
243

Știrea, pe care CEOltenianews a publicat-o pentru prima dată în Gorj, despre pierderi de 975 milioane lei înscrise în Bugetul Complexului Energetic Oltenia a lovit că un trăsnet „castelul de minciuni” în care coabitau membrii Directoratului, ai Consiliului de supraveghere, cvasitotalitatea liderilor de sindicat, aproape toți politicienii și majoritatea presei locale.

„Nu știu pe ce s-a fundamentat(n.r. bugetul)…”, „Achiziționează(n.r. certificate de dioxid de carbon), nu știu care sunt condițiile…” Asta a mai reușit să bâlbâie deputatul Weber la Radioinfinit după ce știrea s-a rostogolit și a tulburat liniștea pe care acesta o cerea cu câteva luni în urmă.

S-a lucrat în liniște la tot ce putea fi mai rău pentru companie: degradare tehnologică, manipulări contabile, degradarea condițiilor de muncă ale oamenilor! Acum managerul Boza se războiește cu cei care vorbesc despre situația dezastruoasă a companiei, în loc să prezinte, în limbaj managerial, analiză acestui eșec răsunător.

Din perspectiva politică, deputatul Weber se bâlbâie, pentru că știe că și l-a asumat pe Boza, dar n-ar vrea să-și asume și consecințele managementului care a generat dezastrul. Și își da cu părerea, fără să știe realitatea din companie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.