Complexul Energetic Oltenia-transparența în regres considerabil!

0
198

Ceea ce este bine făcut este ușor de explicat! Comunicarea este partea activității unei companii, care reflectă în mediul extern ceea ce se întâmplă în interior. Opacitatea sau comunicarea deficitară sunt indicii destul de consistente că procesele interne sunt la fel de depreciate, dacă nu mai rău.

În Complexul Energetic Oltenia, ultimii doi ani comunicarea s-a realizat de multe ori în forme hilare, neprofesioniste, fiind lăsată preponderent la „inspirația” managerului companiei, care, în multe situații, a arătat că nu pătrunde procesele interne din lipsa competențelor specifice sau prezintă deformat activitatea.

Performanță nu se declara, ea se măsoară! Privind cifrele din raportul completat de companie, după ce am scris despre rămânerea în urmă a evidenței minime pe linia comunicării, observăm regresul considerabil al comunicării în mandatul Boza.

Sunt date măsurabile, cifre concludente, cărora nu li se pot opune afirmații patetice despre eforturi și implicare, fie ele și ale managerului companiei. Cifrele spun că, dimpotrivă, eforturile și implicarea au fost mai însemnate în mandatele Ciobotarica, Ilie și Ciurel. Boza este codaș!

Vedem așadar și în această sfera a activității CEO că declarațiile bombastice nu sunt susținute de măsurarea realității. Numărul de comunicate de presă în 9 luni din 2018 este la pe la jumătatea celui din 2016, iar cel din 2017 se situează la 70% față de aceeași referință.

Concluzia este evidență: Transparența în mandatul Boza este într-un regres considerabil! Iar lipsa de transparență coabitează, fără să ne surprindă, cu probleme de competență, manipulări contabile și o situație economică precară a companiei

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.