Acasă Opinii Complexul Energetic Oltenia adus la dezastru în mandatul Vișan-Boza!

Complexul Energetic Oltenia adus la dezastru în mandatul Vișan-Boza!

0
Complexul Energetic Oltenia adus la dezastru în mandatul Vișan-Boza!

S-a mințit exagerat de mult de către responsabilii care au diriguit activitatea Complexului Energetic Oltenia în ultimii doi ani. Situația a fost prezentată mereu că fiind de excepție, folosindu-se frecvent, până la uzură, expresii de genul „este pentru prima dată în istoria companiei, bla, bla, bla”

Acum există o certitudine dincolo de spectacolul declarațiilor fanteziste: este pentru prima dată în istoria companiei când se propune și se aprobă un buget cu pierdere și încă una colosală de peste 975 milioane lei!!!

Bugetul aprobat în aprilie 2018 preconiza un profit de cca 70 milioane lei. La 30.06.2018 compania raportează profit de 35 milioane lei. Pe temeiul acestor cifre fanteziste, în spațiul public am avut 10 luni de concurs de declarații despre minunea managerială care pogorase peste Complexul Energetic Oltenia.

Toate ieșirile publice care înfățișau realitatea și distrugeau fantasmele erau înfierate, aproape în cor, de managerul Boza, secretarul de stat Vișan, politicieni, sindicaliști, asazis jurnaliști și chiar băgători de seama paraleli cu economia sau managementul. Le plăcea asocierea cu „profitul”.

De ceva vreme coriștilor le-a cam tăcut pliscul! Au rămas câțiva habarnisti care nu și-au terminat stocul de lingușiri și nu realizează ridicolul în care se află!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.