CEOlteniaNEWS, rezultate in 24 de ore de la aparitie!

0
1054

Articolul „Comunicarea CEO a înghețat în martie 2018” apărut în CEOlteniaNEWS.ro odată cu lansarea de ieri este primul care a produs rezultate.

În 24 de ore au fost aduse completări în secțiunea Transparență, încât acum putem face analiză comparativă necesară privind dinamică unor aspecte de comunicare ale companiei.

 

Este bine că cineva din Complexul Energetic Oltenia ia în serios ceea ce scriem, pentru că materialele noastre nu au alt scop decât îmbunătățirea activității în companie și contracararea fakenews-urilor, exagerat de multe, răspândite chiar de conducerea societății.

Un prim pas spre rezolvarea problemelor din Complexul Energetic Oltenia este că activitatea acesteia să fie scoasă din opacitatea în care a fost împinsă în ultimii doi ani.

De aceea vom insista ca transparență să fie adusă cel puțin la nivelul minimal prevăzut de legislație. Dacă Legea privind liberul acces la informațiile de interes public nu este pe placul managerului Boza, îl vom face să știe că „unde-i lege nu-i tocmeală”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.