Boza târăște Complexul Energetic Oltenia în mocirla proprie!

0
263

O știre falsă, demontată repede și ușor cu o singura întrebare la Ministerul Energiei, ne arată că managerul Sorinel Gheorghe Boza a aruncat fără efect banii pe cursul de „depistare a minciunii” de la Govora!

Ori cursul a fost de slaba calitate, ori managerul nu a reușit sa asimileze ce s-a predat. Că pe manager nu l-a dus capul să vadă că e vorba de un fakenews, e măsura (in)competenței sale!

Dacă la Boza se observă un soi de voluptate in relația cu falsul si minciuna, este inadmisibilă prezenta în pagina de socializare a Complexului Energetic Oltenia  a unui fals grosolan și evident, compromițător pentru companie!

In egala măsură este compromițător si pentru Ministerul Energiei care având în coordonare compania, îl are si pe Boza in echipă, cu atât mai mult cu cât secretarul de stat Doru Vișan susține fățiș toate derapajele managerului.

S-a depasit orice limită a falsului, in care Boza atrage, iată, și Ministerul Energiei. Aceasta mocirlă a minciunii în care Boza se scaldă cu entuziasm, este fatală pentru companie, care a ajuns, pentru prima dată de când există, să aibă un buget cu pierderi de aproape un miliard de lei.

A venit cu fumuri de mare manager, desi experiența sa era limitata la firme cu buget si nr de angajați sub 10% din cele ale Complexului Energetic Oltenia.

Ca să fie admis (ca) candidat pentru un post in Directoratul companiei s-a renunțat la cerințe(experienta in business-ul specific companiei) si s-a introdus o paranteza.

Prin paranteză a intrat Sorinel Gheorghe Boza in Directoratul Complexului Energetic Oltenia. Urmarea e inscrierea(in forma veche a contabilității) rezultatului companiei in paranteză: (975.392.000)

Altfel spus rezultatul managementului lui Boza este o pierdere de 975.392.000 lei! Traista cu diplome, unele obținute chiar cu banii CEO, nu e de folos!

Pentru manageri, diplomele sunt bugetele si bilanțurile companiilor pe care le conduc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.