BOMBĂ! Gruparea răspândacilor de falsuri anihilată!

0
787

Ieri Sorinel Gheorghe Boza, managerul Complexului Energetic Oltenia, Dan Moșteanu, unul din prietenii lui Boza si Anca Bordușanu, purtător de cuvânt al PSD Gorj răspândeau cu entuziasm pe rețele de socializare un articol care implica Ministerul Energiei, privind pierderi si nereguli la compania amintită!

Am solicitat pozitia oficiala a ministerului primind următorul răspuns de la doamna Teodora Mețiu, consilier in Ministerul Energiei: „De principiu Ministerul Energiei nu comentează declarații anonime. Mesajele ministerului sunt transmise asumat de către oficialii săi”

Fakenews prost gândit si prost realizat, care incercă sa mai spele din imaginea extrem de șifonată a conducerii companiei. E necesar ca presa sa aiba imunitatea necesară pentru a nu contamina spațiul public cu asemenea făcături.

Spre meritul ei presa din Gorj s-a tinut departe de aceasta incercare mizerabilă, astfel ca lista rușinii a ramas foarte scurtă: ecopolitic.ro, gorj24.com, Anca Bordușanu, Dan Moșteanu, Sorinel Gheorghe Boza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.