E oficial: Managerul Boza nu a vizitat colegi la spital!

0
215

Goana după imagine crează uneori feste celor care joacă lipsit de fairplay. Cu atâtea informații în spațiul public, despre pierderi, certificate de dioxid de carbon, care au ras masca de manager a lui Sorinel Gheorghe Boza, acesta se bucura că un salariat postase pe facebook emoțiile unei vizite neașteptate în spital.

O verificare scurtă ne-a arătat că salariatul aparținea grupului de susținători ai lui Boza de la Sindicatul Liber Roșia. Ceea ce ne-a dus cu gândul, destul de justificat, că ar fi vorba de niște osanale prefabricate, cât să fardeze puțin față demascată.

Dar n-am exclus nici varianta că managerul Complexului Energetic Oltenia să aibă cu adevărat față umană și să nu urmărească obiective abjecte. Așa că am continuat documentarea solicitând în formațiile chiar de la sursă.

Răspunsul pe care-l vedeți nu ne arată un manager preocupat de soarta salariaților săi bolnavi, ci un cetățean pe numele lui Sorinel Gheorghe Boza, care în afară orelor de serviciu și-a vizitat un prieten la spital. Așa fiind, nu ne interesează ce face un cetățean oarecare în timpul liber!

Dar e de mare interes că managementul companiei nu poate furniza o informație materializată într-un singur număr: salariați internați în spital anul acesta. Despre vizitarea acestora e clar că nu există preocupare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.