Transparență sub acoperire!

0
243

Odată cu instalarea echipei Boza-Vișan, primul manager la Complexul Energetic Oltenia, iar cel de-al doilea secretar de stat la Ministerul Energiei, au început să curgă declarațiile despre deschiderea, nemaiintalnaita în istoria CEO, spre o transparență fără cusur.

In cel mai scurt timp au apărut semne că, pentru prima dată în istoria CEO, minciună și dezinformarea fac parte din nouă cultură organizațională, până s-a ajuns ca informațiile contabile oficiale să fie manipulate.

 

Managerul companiei a deschis seria de fakenews vorbind despre o colaborare de răsunet cu o firma americană. Deși mai prudent, a intrat într-un joc de acoperire și secretarul de stat Doru Vișan, a cărui presupusă competententa putea să contracareze din start fanteziile unui manager aterizat forțat în branșă.

Cum minciună are picioare scurte, rând pe rând au căzut măștile care încercau să prezinte idilic activitatea companiei. Fără masca transparenței duetul Boza-Vișan a început să tune și fulgere împotriva devoalarii unor date care s-ar fi dorit ascunse.

Am auzit din gura secretarului de stat Vișan că informațiile publice ar fi, de fapt, secrete, luând astfel apărarea celei mai intense opacități din istoria companiei.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.