CEOlteniaNews, asa cum ar fi trebuit sa fie!

0
174

 

Atunci când fostul Complex Energetic Turceni pregătea accesarea unui credit de peste 200 milioane euro pentru retehnologizarea grupului 6, BERD a trimis un consultant, care, pe aspecte de resurse umane și comunicare, a discutat cu mine.

Printre altele m-a întrebat dacă avem un ziar al companiei și a trebuit să răspund că nu. Dumnealui mi-a spus că în Anglia orice firma cu mai mult de 1000 de salariați are un ziar propriu. La vremea aceea Complexul Energetic Turceni avea 4200 de salariați.

Au mai trecut niște ani de la acel moment și a fost editat CEOltenianews.ro, o publicație devenita rapid vector de stiri din activitatea companiei, preluate în multe ziare locale pentru că prezența informațîi credibile și de interes.

Implementarea proiectului i se datorează într-o măsură însemnată fostului manager Laurențiu Ciurel, dar tot el este cel care i-a pus cruce după ce, din motive pe care le bănuiesc dar nu le accept, a aruncat bani pe ziarul unui PSD-ist care nu avea nici calitatea, nici impactul OlteniaNews.

Am promis salariaților Complexului Energetic Oltenia că vor avea o formulă jurnalistică în care să se regăsească în mod obiectiv, nefardat și nepolitizat ceea ce îi frământă. Este de altfel una din formele moderne de jurnalism, în care cititorului i se asigura mai mult decât rolul pasiv de consumator.

CEOlteniaNews apare când din ce în ce mai multă lume sezizeaza fake-urile zămislite de fantome, în budoare sau pe centură cu pretenții de jurnalism. CEOlteniaNews există pentru a oferi calitate și implicare, contribuind alături de celelalte structuri de presă și jurnaliști independenți, cu onestitate dovedită, la informarea obiectivă și cât mai completă a opinie publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.